Hoʻonui ʻike maka ʻo Lumispot Brand

Wahi a nā pono hoʻomohala o Lumispot, i mea e hoʻonui ai i ka ʻike pilikino a me ka mana kamaʻilio o Lumispot, e hoʻomaikaʻi hou i ke kiʻi a me ka mana o Lumispot holoʻokoʻa, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka noʻonoʻo ʻana i ka hoʻonohonoho hoʻolālā ʻana o ka ʻoihana a me ka hoʻolālā hoʻomohala pili i ka ʻoihana, ʻo ka inoa o ka hui a me LOGO. ua hoʻoponopono ʻia e like me kēia mai Iune 1, 2024

 

l Inoa piha:Jiangsu Lumispot Photoelectric Science & Technology Co., Ltd

l Pukiki: Lumispot

 

 微信截图_20240530130013

 

Mai kēia manawa a hiki i ʻAukake 30, 2024, e hoʻololi mālie ʻia ka pūnaewele kūhelu o ka hui (www.lumispot-tech.com), ka paepae media, ka moʻokāki lehulehu, nā huahana hoʻolaha hou, ka ʻeke huahana hou a me nā logo ʻē aʻe me ka LOGO hou. I loko o kēia wā hoʻololi, e like ka mana o ka logo hou a me ka logo kahiko. No kekahi o nā mea i paʻi ʻia, e hāʻawi ʻia ka mea nui i ka hoʻohana ʻana a me ka hoʻohana mālie.

E ʻoluʻolu e lawe i ka leka hoʻomaopopo a haʻi i kekahi i kekahi, e ʻoluʻolu e hoʻomaopopo i ka pilikia i hana ʻia e kēia i kā mākou mea kūʻai aku a me nā hoa hana, e hoʻomau ʻo Lumispot i nā lawelawe no nā mea kūʻai aku a me nā hoa e like me nā manawa a pau.

 

Lumispot

30th, Mei, 2024


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2024